21 Nisan 2011 Perşembe

3. Olağan Genel Kurulumuz Yapıldı


Kuşadası Selanik Mübadilleri, Rumeli Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. 
21 Nisan 2012 Cumartesi günü, saat 10:00'da Surtel Otelde, üye ve misafirlerimizden 94 kişinin katılımıyla başlayan"Bahara Merhaba" kahvaltısı sonrasında saat 11:00'de genel kurul toplantımızı gerçekleştirdik.
Toplantının açılışını yapan dernek bşk. Ahmet Altunsoy Lozan Mübadilleri Vakfı ile diğer kuruluşlardan genel kurula gönderilen mesajları okudu. Av. Mevlüt Bursalı, Adnan Altunsoy ve Hüseyin Çetinkaya'nın seçilmeleriyle oluşan toplantı divanının yerini almasının ardından gündem okundu ve saygı duruşu yapıldı.
İki yıllık dönemdeki dernek çalışmalarını içeren Faaliyet Raporu, Bşk. Ahmet Altunsoy tarafından, dernek maliyesine ait rapor ise sayman Salih Pancar tarafından genel kurula sunuldu. Dernek raporları genel kurulca oybirlğiyle onaylandı.

SEÇİMLER

Daha sonra yapılan seçimler sonucunda, dernek yönetimine iki yıl için asil üyeliklere Ahmet Altunsoy, Bayram Bayaözlü, Salih Pancar, Alim Karakuş, Faruk Şerif, Aysan Aran, Ümit Öge; yedek üyeliklere Sumru Çatori, Sergün Gülmen, Fatih Yararbaş, Mehmet Temel Karadaş, Önder Geçener, Hüseyin Çetinkaya, Rıza Türkşen seçildiler.
Denetim Kurulu asil üyeliklerine Fahri Pancar, İbrahim Ustacı, Ali Ercan; yedek üyeliklere Mevlüt Bursalı, Mustafa Kavalcı, Mehmet Yayıkseçildi.
YENİ DÖNEME İLİŞKİN GÖRÜŞLER
Genel kurula üye ve misafir olarak katılanlardan Mehmet Ökten, İsmet Aksu, Hüseyin Yılmaz, Yeşim Akıncı, Bayram Bayaözlü, Mustafa Kavalcı, Gürol Turhan söz alarak görüş ve önerilerini dile getirdi.

Genel kurula misafir olarak katılanlardan pek çok kişinin de derneğimize katılmak için üyelik başvurusu yaptığı memnuniyetle gözlenirken, toplantı saat 14:00'de sona erdi.
GENEL KURUL FOTOĞRAFLARINDAN OLUŞTURULMUŞ SLAYT İÇİN LÜTFEN BEKLEYİNİZ!.. 

0 yorum:

Yorum Gönder

Paylaş

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More